top of page
_Z2A4656 Bovenaan bij profiel.jpg

 Ingrid Lammers 

_Z2A4707nieuwe versie.jpg

REFERENTIES

Dr. Jaap Reijneveld 

Neuroloog

Ingrid is een professionele en deskundige coach, en daarnaast gewoon een leuk en prettig mens. Met de verschillende methodes die zij toepast zorgt zij dat zaken helder voor je worden en leer je vanuit ander perspectief te kijken. Ze heeft zo'n grote 'gereedschapskist' tot haar beschikking dat ze altijd de juiste methode weet te vinden om jou verder te helpen. De manier waarop ze te werk gaat volgt uit gezamenlijk overleg, en dat maakte mij ook extra gemotiveerd om er dan vervolgens wat van te leren.

Door de prettige en veilige sfeer die ze creëert is het makkelijk om zaken bespreekbaar te maken. Ze weet je op een vriendelijke wijze en met humor een spiegel voor te houden en is niet bang om je te confronteren. Onder andere door wat ik tijdens de coaching heb geleerd functioneer ik nu op een meer relaxte en effectieve wijze en ben ik me meer bewust van mijn rol in samenwerkingsverbanden.

Dr. Greetje de Grooth

Plaatsvervangend Directeur kwaliteit en innovatie LUMC

Ingrid heeft mij meerdere keren gecoacht in mijn loopbaan. De coaching heeft mij geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik wil en hoe ik kan komen waar ik wil zijn. Ze heeft strategisch met mij meegedacht en mij laten inzien welke stappen ik moest nemen. Het politieke spel heb ik beter leren doorzien en geleerd hoe dat te spelen. Het was erg fijn om te sparren over profilering, cultuuraspecten, vrouwelijk leiderschap, balans tussen draaglast en draagkracht en samenwerkingsvraagstukken. Zij heeft mij gestimuleerd om meer te netwerken en inzicht gegeven in hoe ik mijn netwerk zo goed mogelijk kan benutten. Ook heeft Ingrid het team waar ik in het verleden deel van uitmaakte op een prettige en deskundige wijze begeleid. 

Arnold Kloostra

​Commercial Director at Intergreen BV

During the several coaching conversations Ingrid learned me a lot how to increase my self awareness and the effect of my behaviour on other people.
The coaching conversations were held in a very natural way and Ingrid got out of me more than I thought. This is one of her skills.
Also her professional knowledge has supported my willing to learn more about the question 'why do people behave as they do'.

I am sure that the conversations and learnings from Ingrid will support me in the progression of my career.

bottom of page