top of page
_Z2A4656 Bovenaan bij profiel.jpg

 PROFIEL 

_Z2A4707nieuwe versie.jpg

Ingrid Lammers is een enthousiaste en betrokken coach. Door de rust die zij uitstraalt en haar interesse in mensen weet zij openheid en zelfreflectie bij de ander te bewerkstelligen.Haar passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij het maken van de juiste carriere keuzes. Zij is een natuurlijk leider en weet goede samenwerking te bevorderen door mensen vanuit verschillende perspectieven naar elkaar te laten kijken. Met warmte, humor en uitdaging weet Ingrid mensen in beweging te krijgen.Door haar rechtenstudie heeft zij haar analytische kracht verder ontwikkeld. Haar jarenlange ervaring in HR management functies weet zij effectief in te zetten in de opdrachten die zij uitvoert. Ingrid is een gedreven sparringpartner voor het management. Zij is geregistreerd coach bij het Career Management Institute.

Lees wat opdrachtgevers over Ingrid zeggen >  . . .

NicoielUlrici-2-profiel.jpg

Nicolien Ulrici is een inspirerende coach, trainer en adviseur. Ze observeert graag, haar analyses zijn scherp. Dit heeft ze vooral ontwikkeld tijdens haar opleiding tot jurist. Ze verleidt je om dingen vanuit een andere hoek te bekijken. Nicolien is een warm en gevoelig mens, die je stimuleert om verantwoordelijkheid te nemen en in actie te komen en daarvan te genieten.

 

Verbinding aangaan is haar grote drijfveer, de pragmaticus in haar stevent af op resultaat. Ze houdt van afwisseling, wat goed van pas komt bij de uiteenlopende projecten, die ze heeft begeleidt. Plezier in wat je doet staat voor haar centraal. Een grote dosis mensenkennis, gevormd door de jaren ervaring als leidinggevende, maakt dat ze snel je kracht weet te benadrukken. Ze geeft richting vanuit een groot en oprecht gevoel van vertrouwen.

Lees wat opdrachtgevers over Nicolien zeggen > . . .

olga.jpg

Associate Partner

 

Olga Boezaard heeft een brede ervaring als HR manager binnen de (zakelijke) dienstverlening, industrie, uitgeverijwereld en bij overheidsinstanties.

Zij is doelgericht, in staat door analyse, uitdenken van oplossingsmogelijkheden en het inzetten van beïnvloedingsvaardigheden mensen tot betere prestaties aan te zetten en (samenwerkings)processen beter te laten verlopen.

Sedert 2001 is zij als zelfstandig ondernemer actief met als hoofdactiviteit  training en advies op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Haar opleiding HBO Personeelsmanagement heeft zij aangevuld met een opleiding Professioneel Interim Management aan de Universiteit van Nijenrode. Zij zet zich in als interim manager en coach, met name gericht op management en professionals.

Associate Partner

Peter van Barneveld heeft een lange en succesvolle carrière in de gezondheidszorg. Als longarts, voorzitter van de medische staf en voorzitter van de raad van bestuur van het Spaarne Gasthuis heeft hij de gezondheidszorg in al zijn facetten leren kennen.

Hij is bij uitstek een verbinder, gepassioneerd en enthousiast.

Hij overziet situaties snel en kan  intermenselijke relaties goed analyseren en helder onder woorden brengen.

Met zijn empathie,  reflecterend vermogen en  humor stelt hij mensen in staat om het beste uit zichzelf te halen. 

Het creëren en optimaal laten functioneren van teams is een van zijn passies. 

Daarnaast is hij mediator en heeft zijn opleiding gedaan aan het ADR instituut in Amsterdam.

bottom of page