Ingrid Lammers is een enthousiaste en betrokken coach. Door de rust die zij uitstraalt en haar interesse in mensen weet zij openheid en zelfreflectie bij de ander te bewerkstelligen.
Haar passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij het maken van de juiste carriere keuzes. Zij is een natuurlijk leider en weet goede samenwerking te bevorderen door mensen vanuit verschillende perspectieven naar elkaar te laten kijken. Met warmte humor en uitdaging weet Ingrid mensen in beweging te krijgen.

Door haar rechtenstudie heeft zij haar analytische kracht verder ontwikkeld. Haar jarenlange ervaring in HR management functies weet zij effectief in te zetten in de opdrachten die zij uitvoert. Ingrid is een gedreven sparringpartner voor het management. Zij is geregistreerd consultant en mentor bij het Career Management Institute.

Opens internal link in current windowLees wat klanten zeggen over Ingrid LammersNicolien Ulrici is een inspirerende coach, trainer en adviseur. Ze observeert graag, haar analyses zijn scherp. Dit heeft ze vooral ontwikkeld tijdens haar opleiding tot jurist. Ze verleidt je om dingen vanuit een andere hoek te bekijken. Nicolien is een warm en gevoelig mens, die je stimuleert om verantwoordelijkheid te nemen en in actie te komen en daarvan te genieten.

 

Verbinding aangaan is haar grote drijfveer, de pragmaticus in haar stevent af op resultaat. Ze houdt van afwisseling, wat goed van pas komt bij de uiteenlopende projecten, die ze heeft begeleidt. Plezier in wat je doet staat voor haar centraal. Een grote dosis mensenkennis, gevormd door de jaren ervaring als leidinggevende, maakt dat ze snel je kracht weet te benadrukken. Ze geeft richting vanuit een groot en oprecht gevoel van vertrouwen.

Opens internal link in current windowLees wat klanten zeggen over Nicolien Ulrici